Kleurplaat Taartjes

Kies een of twee activiteiten uit voor het prinsessenfeestje. Vraag de kinderen om een week lang in een bepaalde kleur naar school te komen.

Katholiek Onderwijs Vilvoorde Vzw

Natuurlijk zijn de versjes voor allebei te gebruiken sommigen iets meer voor mama de ander meer voor papa maar dan staat dat bij het versje vermeld.

Kleurplaat taartjes. Mooie tekeningen om in te kleuren. Nu ook versjes voor vader en moederdag. Start van het thema.

Toch vraag ik me af wie sommige bedacht hebben. Tot hij erachter komt dat sam slaapmuis alle appels uit de boom heeft geplukt. Thema kleur en vorm projecten.

Armbandjes maken haal een flinke hoeveelheid kralen en andere benodigdheden om armbandjes te maken in huis. Brigitte weninger en eve tharlet. We hebben 3 vragen bedacht waarop de kinderen aan het eind van het thema antwoord moeten kunnen geven.

De broek mag deze kleur hebben of de trui de schoenen een sjaal etc. De kleurenweek tip. Micha muis is van plan een geweldig appelfeest te geven nu de appels rijp zijn.

Net krabbels die een kleuter zet. Onhandig is dat de tekening tot in de naad loopt waardoor je niet het mooie effect hebt de tekening echt af te maken. Activiteiten bij thema carnaval pipo op je bord de eierkoek is versierd met glazuur kauwgombal snoepjes uit een rolletje en manna.

Natuurlijk kom je zelf ook gekleurd naar school.

Taart

Taart

Kleur Verjaardagscake Kleurplaten Kleurplaat Taart Allerleukste

167 Beste Afbeeldingen Van Thema Bumba Clowns Circus Clown En


Reacties