Kleurplaat Olifantjes

De kleurenweek tip. Welkom op de animatiesfunplaatjesnl site die ik voor u als webserver heb gemaakt.

Olifanten Kleurplaten Gratis Printbare Kleurplaten

Van irma kregen we dit dominospel van elmer.

Kleurplaat olifantjes. Om het voor u makkelijk te maken heb ik de animaties funplaatjes en plaatjes in alfabetische volgorden en in diverse categorien op de pagina geplaatst vandaar dat wat u zoekt u ook wel zal vinden. Thema kleur en vorm projecten. Ze staan in een overzicht op dit plein.

Van natasja kregen we een groepsvoorstelling van elmer en een werkblad woord zoeken. Ze klikken op het plaatje dat ze als eerst of als laatste horen. Oefenen van het auditief geheugen woordenschat ontwikkeling.

Ik heb het boek voor gelezen van elmer de kleurenolifant van david mackee. Vraag de kinderen om een week lang in een bepaalde kleur naar school te komen. Kleurplaten alfabetisch overzicht met kleurplaat.

Antoinette mailde ons deze kleurendomino van elmer. Doel van deze les. In deze les luisteren de kinderen naar een reeks woorden.

De broek mag deze kleur hebben of de trui de schoenen een sjaal etc. Mooie kleurplaten om te printen en in te kleuren over allerlei onderwerpen en themas. Natuurlijk kom je zelf ook gekleurd naar school.

Olifanten Kleurplaten Gratis Printbare Kleurplaten

Kids N Fun 21 Kleurplaten Van Olifanten

Kleurplaat Olifant Kleurplaten Nl Tekeningen Pinterest

Kleurplaat Olifant Hart Archidev


Reacties